Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Tandarts vergelijken

Tandarts vergelijken

Als u zich wilt aanmelden bij een nieuwe tandarts is het verstandig van tevoren verschillende tandartsen te vergelijken. Hierbij kunt u op een aantal verschillende dingen letten. U kunt bij het vergelijken bijvoorbeeld kijken naar de grootte, locatie en openingstijden van de praktijk en de tarieven die de tandarts hanteert.

Hoewel de tarieven die een tandarts rekent min of meer vast liggen – elk jaar worden er landelijk tarieven bepaald voor de verschillende behandelcodes – kunnen de tarieven die de ene tandarts rekent toch verschillen van tarieven die een andere tandarts rekent voor dezelfde behandeling. Door deze tarieven te vergelijken zou u dus kunnen kiezen voor een goedkopere tandarts.

Bij Dental Care Leiden hanteren we voor de meeste behandelingen iets lagere tarieven dan de landelijk vastgestelde tarieven. Ook kunnen wij het plaatsen van een brug of kroon tegen lage kosten uitvoeren, doordat we de materiaalkosten laag houden. Hierdoor kan het plaatsen van een brug of kroon bij ons aanzienlijk goedkoper zijn dan bij een andere tandarts. Mocht u een dergelijke behandeling willen ondergaan, dan is het een goed idee om de tarieven hiervoor te vergelijken, zodat u niet bij een tandarts teveel hoeft te betalen.

Bij het vergelijken van tandartsen kan ook de grootte van een praktijk een rol spelen. Als u op zoek bent naar een tandarts waar u zich op uw gemak voelt en persoonlijke aandacht krijgt, dan kan een kleinschalige praktijk een goede keuze zijn.

Als u klaar bent met vergelijken en hebt gekozen om u bij de tandarts van Dental Care aan te melden, dan kunt op onze website het aanmeldingsformulier invullen. Als u dit gedaan heeft nemen wij contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. U kunt tijdens dit gesprek kennismaken met de tandarts en eventuele problemen kunnen worden besproken. Vervolgens kijken we samen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Studenten tandarts

Tandarts goedkoop

Openingstijden

MA - DO

08.00 tot 17.00

Vrijdag

08.00 tot 12.00

Inschrijven als Patiënt

Vul uw gegevens gemakkelijk online in en schrijf  u direct in bij onze praktijk

Gecertificeerd

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop

Ontspannen

Huiselijke sfeer in de praktijk

Goed advies

Persoonlijke benadering

Betaalbaar

Deskundigheid voor een betaalbare prijs