Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Orthodontie

Orthodontie Leiden

Orthodontie in Leiden

Onze praktijk is volledig uitgerust voor orthodontische behandelingen. Dokter Hessels heeft jarenlange en ruime ervaring in binnen en buitenland op het gebied van de orthodontie. De wetenschap en kennis hierover hebben niet stilgestaan. Zo zijnde buitenboordbeugel en uit de mode geraakt. En is the invisible beugel (onzichtbaar) opeens in.

Orthodontie Leiden is een goede optie om uw gebit in vorm te krijgen.

Verschillende mogelijkheden

Hoewel de claims van invisalign en dergelijke groot zijn is niet alles mogelijk met deze beugels. Bijvoorbeeld verbreding van de kaken waardoor er niet ingeslepen hoeft te worden is altijd beter als inslijpen cq slicen.
Meestal is er ruimte tekort in de bogen daarom is verbreding te prefereren waarna er overgegaan wordt kan worden op beugels met brackets of invisalign onzichtbare beugels. Laat u daarom goed voorlichten door een ervaren deskundige op dit gebied. Laat eventueel een second opinion uitvoeren en ook het kostenaspect speelt een belangrijke rol. Onze praktijk geeft altijd een volledige kostenbegroting.
Voor een niet al te ingewikkelde behandeling moet rekenen op €1000 tot €2000.
Als bijkomende opmerking valt of staat het succes van de behandeling met de inzet van behandelaar en patiënt (schoonhouden).
Ervaring dat hier een inhaalslag te maken valt heeft ertoe geleid dat wij meer focussen op mondhygiëne een volledige behandeling zal zelden langer als één tot anderhalf jaar duren.
En in een situatie van alleen Invisalign zelfs maanden.

Openingstijden

MA - DO

08.00 tot 17.00

Vrijdag

08.00 tot 12.00

Inschrijven als Patiënt

Vul uw gegevens gemakkelijk online in en schrijf  u direct in bij onze praktijk

Gecertificeerd

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop

Ontspannen

Huiselijke sfeer in de praktijk

Goed advies

Persoonlijke benadering

Betaalbaar

Deskundigheid voor een betaalbare prijs