Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Tandarts behandelingen

Tandheelkundige behandelingen

Tandarts Martin Hessels en zijn  team staan voor u klaar voor de volgende tandheelkundige behandelingen:

Op de bovenstaande pagina’s vindt u meer informatie over de desbetreffende behandelingen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een behandeling? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van meer informatie.

Wilt u liever online verder lezen over een behandeling, dan kunt u onder meer terecht op de websites www.allesoverhetgebit.nl en http://www.ivorenkruis.nl/.

Wanneer er problemen worden geconstateerd, dan wordt met u besproken of het nodig is een extra behandeling in te plannen. Daarnaast kan de tandarts u meer vertellen over:

  • De te verwachten resultaten van een behandeling
  • De risico´s die bij de behandeling horen
  • Het verwachte aantal behandelingen dat nodig is
  • De duur van de behandeling(en).

Inschrijven als Patiënt

Vul uw gegevens gemakkelijk online in en schrijf  u direct in bij onze praktijk

tandarts behandelingen

Periodieke controle

Wij raden u aan (minimaal) twee maal per jaar onze praktijk te bezoeken voor een periodieke controle van uw gebit. Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt om gebitsproblemen te verhelpen. Bij kleinere ingrepen zoals een eenvoudige gebitsreiniging of het vullen van gaatjes, kan dit doorgaans binnen enkele werkdagen. Meer informatie vindt u op de pagina periodieke controle.

Specialistische tandarts behandelingen

Wanneer een specialistische behandeling nodig is, dan verwijzen wij u graag door naar een bevriende specialist. Hierbij kunt u denken aan behandelingen die worden uitgevoerd door een kaakchirurg, parodontoloog of endodontoloog. Indien u angstig bent voor een tandarts behandeling, dan kunnen wij u desgewenst in contact brengen met een tandarts die zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten.

De informatie over uw gebit en de historie van uw behandelingen slaan wij op in onze computer. Dit systeem is goed beveiligd, zodat al uw informatie veilig bewaard blijft. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook naar een andere behandelaar versturen.

Gecertificeerd

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop

Ontspannen

Huiselijke sfeer in de praktijk

Goed advies

Persoonlijke benadering

Betaalbaar

Deskundigheid voor een betaalbare prijs