Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Tandarts Rijnsburg

Tandarts Rijnsburg

Woont u in Rijnsburg en bent u op zoek naar een fijne tandarts? Neem dan tandartsenpraktijk Dental Care Leiden in overweging bij uw keuze. Wij zijn gevestigd aan de Rijnsburgerweg, en zijn vanuit Rijnsburg in minder dan een kwartier fietsen bereikbaar. Onze praktijk onderscheidt zicht door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij Dental Care proberen wij u op een prettige en ontspannen manier te ontvangen en te behandelen. U wordt bij ons altijd behandeld door dezelfde tandarts. Hierdoor kunt u met de tandarts een vertrouwensband opbouwen. Als u een tandartsbezoek spannend vindt kan deze persoonlijke benadering u meer op uw gemak stellen.

Wij bieden patiënten uit Rijnsburg alle zorg die u van een tandarts kunt verwachten. Zo kunt u ook bij ons terecht als u een brug of een kroon wilt laten plaatsen. Wij voeren al onze behandelingen op een zo pijnloos mogelijke manier uit. Wij vinden het namelijk van groot belang dat u niet alleen een mooi gebit heeft, maar ook met een prettig gevoel naar de tandarts gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis in Rijnsburg kunt.

Als u vragen heeft over uw gebit kunt u altijd bij ons terecht. Samen met u kunnen we kijken naar de verschillende behandelmogelijkheden. Hierbij redeneren we vanuit uw situatie: wat zou ik met de kennis die ik als tandarts heb doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij u in Rijnsburg eerlijk advies geven, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dat kan! Via onze website kunt u zich direct inschrijven. Als u het formulier hebt ingevuld nemen wij contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de tandarts. Daarnaast zullen we samen kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Hierbij kunnen eventuele problemen worden besproken en ook kan er, indien nodig, een behandelplan worden opgesteld.

Onze praktijk is vanuit Rijnsburg in nog geen kwartiertje fietsen bereikbaar.

tandarts rijnsburg

Openingstijden

MA - DO

08.00 tot 17.00

Vrijdag

08.00 tot 12.00

Inschrijven als Patiënt

Vul uw gegevens gemakkelijk online in en schrijf  u direct in bij onze praktijk

Pijn

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Verdoving tandarts Leiden

Tandarts Katwijk

Gecertificeerd

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop

Ontspannen

Huiselijke sfeer in de praktijk

Goed advies

Persoonlijke benadering

Betaalbaar

Deskundigheid voor een betaalbare prijs