Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Studenten tandarts

studenten tandarts

Dental Care Leiden voor studenten

Als je voor je studie verhuist naar Leiden is meestal ook handig om een tandarts in Leiden te zoeken. Het is immers fijn als je voor de periodieke controle niet steeds een eind hoeft te reizen. Daarom is het voor de meeste studenten prettig om zich aan te melden bij een tandarts in Leiden.

Dental Care Tandartsenpraktijk verwelkomt graag studenten. Met onze praktijk aan de Warmonderweg zijn we goed bereikbaar, zowel voor studenten die in het centrum van Leiden wonen  als in de omliggende wijken. Voor studenten die aan het Hildebrandpad wonen is onze tandartsenpraktijk ideaal – als de tandarts zo dichtbij is hoeft een bezoekje niet veel tijd te kosten.

Wat ons als tandarts voor studenten extra aantrekkelijk maakt is de hoogte van de tarieven die wij rekenen. Die is namelijk lager dan bij de meeste andere tandartsen. Studenten hebben immers meestal niet zo’n dikke portemonnee. Bij Dental Care kunnen studenten daarom terecht voor een tandarts die kwalitatief goede behandelingen uitvoert tegen een lagere prijs. Mocht het nodig zijn, dan kunnen studenten ook bij ons terecht voor het plaatsen van kronen of bruggen. Ook hierbij hanteren wij scherpe tarieven. Zo bieden wij als tandarts voor studenten alle diensten aan die je van een tandarts mag verwachten, en dat tegen een concurrerend tarief.

Openingstijden

MA - DO

08.00 tot 17.00

Vrijdag

08.00 tot 12.00

Inschrijven als Patiënt

Vul uw gegevens gemakkelijk online in en schrijf  u direct in bij onze praktijk

studenten tandarts

Studenten kunnen zich bij ons eenvoudig aanmelden. Via het formulier op onze website kunnen studenten hun gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens contact op om een intakegesprek te plannen. Tijdens het intakegesprek kan de student kennismaken met de tandarts, en kijken we samen hoe we het beste van dienst kunnen. Eventuele problemen kunnen worden besproken, en mocht het nodig zijn, dan kan er een behandelplan worden opgesteld.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Tandarts Leiden

Tandarts vergelijken

Gecertificeerd

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop

Ontspannen

Huiselijke sfeer in de praktijk

Goed advies

Persoonlijke benadering

Betaalbaar

Deskundigheid voor een betaalbare prijs