Tandartsenpraktijk leiden

Telefoon

Angsttandarts Leiden

Een tandartsbezoek kan angst oproepen. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende zaken, zoals vervelende ervaringen in het verleden, de angst voor mogelijke pijn tijdens een tandartsbehandeling, verhalen die men misschien van anderen heeft gehoord, de angst dat het gebit niet in orde is. Hoewel veel van deze angsten ongegrond zijn, kunnen ze ervoor zorgen dat iemand tandartsbezoek blijft uitstellen, waardoor de kans op gebitsschade juist groter wordt.

Bij Dental Care Leiden houden we er rekening mee dat u bepaalde angsten kunt hebben. Het is goed om deze angsten te erkennen. Vervolgens kunnen we proberen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van deze angsten. Als angsttandarts proberen wij u bij een tandartsbezoek zo veel mogelijk op uw gemak te stellen.

Bent u op zoek naar een angsttandarts die rekening houdt met uw gevoel en u op uw gemak stelt? Dan kunt u goed terecht bij Dental Care Leiden. Als u zich bij ons inschrijft als patiënt plannen wij eerst met u een intakegesprek. Hierbij kunt u kennismaken met de angsttandarts en kunt u angsten en eventuele problemen bespreken. Zo kunnen wij kijken hoe we u het beste kunnen helpen.